WordPress-kotisivut yritykselle
|

WordPress-kotisivut yritykselle

Oletko turhautunut nykyisiin kotisivuihisi, joita joudut häpeillen esittelemään asiakkaillesi? Nyt on aika laittaa kotisivut uusiksi! Kurkkaa vaikka kotisivuesimerkeistämme sinulle sopiva sivusto, ja teemme sinunkin yrityksellesi upeat kotisivut.

Erilaisia vaihtoehtoja kotisivujen rakentamiseen on paljon, todella paljon. Kenties jopa niin paljon, ettet meinaa saada päätettyä mitä järjestelmää käyttäisit kotisivujesi rakentamiseen?

Jos mietit näitä kysymyksiä, tämä artikkeli on sinulle! Lue yli 15 syytä, miksi sinunkin yrityksesi tulisi valita WordPress kotisivujesi järjestelmäksi.

Mikä on WordPress?

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä, jota on helppo käyttää. WordPressillä pystyy tekemään tyylikkäitä kotisivuja ja verkkokauppoja, jos vain tietää mitä tekee.

WordPressin suosiosta kertoo se, että sillä on tehty jo yli 25% kaikista maailman nettisivuista!

Isotkin yritykset käyttävät WordPressiä

Esimerkiksi Time Magazine, Sony, Facebook, Vogue ja Mercedes-Benz ovat rakentaneet verkkosivunsa käyttäen WordPressiä. Miksei sinunkin sivujasi rakennettaisi samalla järjestelmällä?

WordPress.orgista löytyy lisää upeita sivuja, jotka ovat myös tehty WP:llä.

Ei kuukausimaksuja

WordPress-järjestelmän voit ladata ilmaiseksi, eikä siinä ole kuukausimaksuja. Huomaa kuitenkin, että jos käytät WordPress.comia, saattaa siellä olla myös maksullisia palveluita.

Lue lisää WordPress.org ja WordPress.com eroista.

WordPress on helppo käyttää

Ei enää puheluita ja sähköpostiviestejä koodarille jokaisesta pienestäkin muutoksesta, vaan WordPressiä osaat käyttää itsekin.

Sivuiltamme löydät WordPress-alkeet -artikkelisarjan, joka auttaa sinua WordPressin käyttämisessä.

Avoin lähdekoodi

Toisin kuin monet muut järjestelmät, WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, jota kuka tahansa pystyy kehittämään. Monilla valmiskaupoilla on palkkalistoillaan vain muutamia koodareita, jotka päivittävät heidän järjestelmäänsä. WordPressiä päivittävät kymmenettuhannet ihmiset ympäri maailman luoden siihen lisäosia ja teemoja.

Yrityksesi kotisivujen tulevaisuus on siis turvattu, sillä WordPress kehittyy koko ajan!

WordPress on hakukoneystävällinen

Hakukoneet pitävät WordPressistä, koska hakukonerobottien on helppo indeksoida WordPress-sivuja. Kuten Googlen Matt Cutts sanoi, ”WordPress ratkaisee automaattisesti useita hakukoneoptimoinnin ongelmia”.

Avoimen lähdekoodin ansiosta WordPressin koodi on puhdasta. Voit parantaa sivustosi hakukoneoptimointia asentamalla Yoast SEO -lisäosan.

Helppo päivittää

WordPress on helppo päivittää, ja kaikista isoimmat päivitykset järjestelmä jopa tekee automaattisesti puolestasi. Ja mikä parasta, päivitykset ovat ilmaisia!

Jos kuitenkin haluat jonkun muun päivittävän sivusi puolestasi, voit aina tilata meiltä ylläpidon WordPress-kotisivuille.

Voit käyttää WordPressiä mistä vain

Sinun ei tarvitse asentaa erillisiä ohjelmia tietokoneelle, jotta voisit käyttää WordPressiä. Voit käyttää WordPressiä miltä koneelta tahansa; tarvitset vain nettiyhteyden.

WordPress on turvallinen

WordPressiin tulee aina tarvittaessa uusia päivityksiä, joten se on turvallinen järjestelmä kunhan vain muistat pitää teemat ja lisäosat päivitettyinä.

Voit lukea lisää artikkelistamme Näin teet WordPress-kotisivuista turvallisemmat tai WordPressin omilta sivuilta (englanniksi).

Integraatio moniin järjestelmiin

WordPressissä on integraatio melkein kaikkiin eri järjestelmiin mitä vain on olemassa, esimerkkeinä mailchimp sekä sosiaalisen median kanavat.

Kaksisuuntainen kommunikointi asiakkaiden kanssa

WordPress mahdollistaa kaksisuuntaisen kommunikoinnin potentiaalisten asiakkaiden kanssa kommenttien avulla. Voit myös sulkea kommentoinnin mahdollisuuden niin halutessasi.

WordPress skaalautuu

Voit aloittaa pienellä sivustolla ja kasvattaa sitä niin paljon kuin haluat. WordPress-verkkokaupassa ei esimerkiksi ole tuotemäärien rajoituksia toisin kuin joissain kuukausimaksuisissa palveluissa.

Mahdollistaa monta käyttäjää

WordPressiin voi luoda monelle käyttäjälle tilin ja antaa heille erilaisia rooleja. Voit esimerkiksi luoda sivustollesi artikkeleita kirjoittavalle freelance-kirjoittajalle käyttäjätilin. Tällaisella käyttäjätilillä kirjoittaja pystyy julkaisemaan uusia artikkeleita sivuillesi ilman, että hänellä on oikeuksia muuttaa sivuston asetuksia.

Voit myös luoda salasanallisen arkiston, jonne pääsevät vain he, joille olet antanut salasanan.

WordPress tukee monenlaisia mediatiedostoja

Käyttämällä WordPressiä, et ole rajoitettu ainoastaan tekstin käyttämiseen. WordPress osaa automaattisesti lukea kuvia, musiikkia ja videoita. Voit myös halutessasi upottaa esimerkiksi YouTube-videoita tai Soundcloud-äänitiedostoja sivuillesi.

Lisäksi muista, että videot, äänitiedostot ja kuvat parantavat käyttäjäkokemusta ja nostavat sivukävijöidesi määrää.

Responsiivisuus

WordPressiin on saatavilla monia responsiivisia teemoja sekä lisäosia. Näiden ansiosta WordPress-sivuista voi tehdä mobiiliystävälliset.

Kaunis osoiterakenne

Ei enää kamalia osoiterakenteita, joissa näkyy vain satunnaisia kirjaimia ja numeroita. WordPressissä voit määrittää haluamasi osoiterakenteen ja aina uutta sivua, artikkelia tai tuotetta luodessasi WordPress osaa automaattisesti käyttää samaa osoiterakennetta.

WordPress kotisivut osoiterakenteen asetukset
Osoiterakenteen asetukset

WordPress on monikäyttöinen

WordPressiä voit käyttää kotisivujen, verkkokaupan, blogin, gallerian, portfoliosivuston, jäsensivuston tai vaikkapa henkilökohtaisen työnhakusivuston rakentamiseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kiitos upeiden lisäosien!

Lue, mitkä ovat meidän mielestämme WordPressin parhaat ilmaiset lisäosat.

Yhteenveto

WordPressillä voit siis toteuttaa minkälaisen sivuston tahansa. Ota yhteyttä, jos haluat meidän luovan sinulle tai yrityksellesi responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut.

Heräsikö kysyttävää?

Lähetä meille viestiä tai soita. Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.