SOME-MARKKINOINTI

Haluatko mainostaa sosiaalisessa mediassa, mutta et tiedä mikä olisi siihen paras tapa? Ota meihin yhteyttä ja hoidamme sosiaalisen median markkinointikampanjasi kuntoon!

Voit mainostaa kauttamme Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä, YouTubessa sekä Instagramissa. Luomme esimerkiksi mainoskuvat- ja tekstit sekä kohdentamisen puolestasi.

Sosiaalisen median markkinoinnilla parannat luottamusta brändiäsi kohtaan. Mitä tutumpi brändisi on kuluttajille, sitä luotettavampi se on heidän mielestään. Ja mitä enemmän kuluttajat luottavat brändiisi, sitä isommalla todennäköisyydellä he ostavat sinulta.

Pelkkä markkinointi ei itsessään vielä riitä, vaan jotta saisit myyntiä, pitää sinulla olla erinomainen tuote tai palvelu. Kuitenkin sosiaalisen median markkinoinnilla pystyy vaikuttamaan positiivisesti kuluttajien ostopäätöksiin.

Sosiaalisessa mediassa pystyt kohdentamaan mainonnan todella tarkasti haluamallesi kohderyhmälle. Pystyt rajaamaan mainoksesi näkevät ihmiset esimerkiksi iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteiden tai asuinpaikan mukaan. Tarkan kohdentamisen ansiosta sosiaalisen median markkinointi on moniin muihin mainonnan muotoihin verrattuna edullista!

Sosiaalisen median markkinoinnilla saat lisää kävijöitä kotisivuillesi tai verkkokauppaasi, joten pidä huoli, että verkkosivustosi on optimoitu niin, että käyttäjät löytävät haluamansa tiedon nopeasti ja helposti. Voit myös mainostaa sosiaalisessa mediassa vain verkkosivustollasi jo käyneille kuluttajille ja näin parantaa verkkosivustosi konversioprosenttia entisestään!

Sosiaalinen media on nykyajan puskaradio. Somessa monet pyytävät tutuiltaan apua, kun he ovat ostamassa tuotteita. Sinun yrityksesi kannattaa myös näkyä sosiaalisessa mediassa, koska sieltä etsitään todennäköisesti juuri sinunkin yrityksesi tuotteita ja palveluita. Ota yhteyttä ja katsotaan mikä sosiaalisen median kanava sopii yrityksesi kohderyhmää ajatellen parhaiten!

MIETITYTTÄÄKÖ JOKIN?

Jos sinua mietityttää some-markkinoinnissa mikä tahansa asia, ota meihin yhteyttä.

Kysyminen ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.