HAKUKONEOPTIMOINNIN AUDITOINTI

Oletko miettinyt mikä on kotisivujesi tai verkkokauppasi hakukoneoptimoinnin tila? Kuinka paljon linkkejä osoittaa sivuillesi? Millä sijoituksella olet milläkin hakusanalla? Kuinka monta sivua Google on indeksoinut sivustoltasi?

Tilaa meiltä hakukoneoptimoinnin auditointi verkkosivuillesi ja selvitämme nämä kaikki ja monet muut asiat sinulle. Auditoinnin jälkeen saat listan korjauskohteista. Jos haluat, voimme laittaa auditoinnin jälkeen sivustosi priimakuntoon edullisesti.

Miksi kotisivuillesi kannattaa suorittaa auditointi?

Löydämme tekniset puutteet sivustoltasi, jotka haittaavat hakukonerobotteja indeksoimasta sivuja. Googlen algoritmit ja säännöt muuttuvat monta kertaa vuodessa, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla säilyttääkseen paikkansa hakutulossivun parhailla paikoilla.

Auditoinnin tuloksena näet kehityskohteet, jotka täytyy korjata saadaksesi parempaa ilmaista hakukonenäkyvyyttä.

Verkkosivujen auditoinnin hinta on vain 399€ (alv 0%). HUOM! Jos tilaat auditoinnin jälkeen meiltä hakukoneoptimoinnin korjaamaan sivustosi, hyvitetään auditoinnin hinnasta puolet takaisin. Teemme hakukoneoptimointia WordPress-alustalla rakennettuihin kotisivuihin ja verkkokauppoihin (WooCommerce).

MIETITYTTÄÄKÖ JOKIN?

Jos sinua mietityttää verkkosivujen auditoinnissa mikä tahansa asia, ota meihin yhteyttä.

Kysyminen ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.