GOOGLE ADS -HAKUSANAMAINONTA

Meiltä voit tilata tehokkaat Google Ads -hakusanamainonnan paketit. Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen mainoskampanjoista.

Hakukonemarkkinointi koostuu kahdesta eri osasta: hakukoneoptimoinnista ja hakusanamainonnasta.

Hakukoneoptimoinnin avulla sivustoasi saadaan nostettua ylemmäs Googlen hakutuloksissa, mutta siinä kestää aina oma aikansa. Hakusanamainonnan avulla pääset välittömästi hakutulossivun parhaille paikoille!

Hakusanamainonta on kohdennettavissa todella tarkkaan. Kohdennuksen avulla voit mainostaa paikallista yritystäsi esimerkiksi vain tietyn kaupungin alueella tai vain tiettyä internetselainta käyttäville, jos niin haluat.

AdWords-hakusanamainontaa on helppo mitata. Saat meiltä raportin, josta näet paljonko milläkin hakusanalla on ollut klikkauksia ja kuinka moni näistä on johtanut kauppaan.

MAINOSTEN OPTIMOINTI

Kun Google-mainonnan kampanjoita seurataan tarkasti ja optimoidaan saatavan datan mukaisesti, hakusanamainonta on edullista. Kuka tahansa osaa laittaa AdWords-kampanjan pyörimään, mutta optimointi onkin sitten ihan eri asia. Siihen tarvitaan ammattilaista.

Hakusanamainonnan edullisuuden myötä mainonta on myöskin tuloksellista. Jos sinulla on verkkokauppa, saat uusia asiakkaita hyvään hintaan, koska mainosten kautta sivustollesi tulevat verkkovierailijat konvertoituvat paremmin ostajiksi!

Sekin hyvä puoli tässä mainonnan muodossa on, että maksat vain klikkauksista! Et siis maksa turhasta. Maksat vain, kun potentiaalinen asiakkaasi klikkaa Googlen hakutulossivulla yrityksesi mainosta, joka tuo hänet tarkasti määritellylle laskeutumissivulle.

MIETITYTTÄÄKÖ JOKIN?

Jos sinua mietityttää Google-mainonnassa mikä tahansa asia, ota meihin yhteyttä.

Kysyminen ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.