Verkkokaupan siirto WooCommerceen
|

Verkkokauppa-alustan vaihtaminen WooCommerceen

WooCommerce on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Se on myös helppokäyttöinen moneen muuhun verkkokauppa-alustaan verrattuna. Ongelma monelle kauppiaalle on kuitenkin se, että WooCommerce-verkkokaupan ulkoasu tulee rakentaa itse – ellet sitten tilaa meiltä esimerkiksi kuukausimaksullista palvelua Verkkokauppa viikossa™, jossa toteutamme verkkokaupan alusta asti sinulle.

WooCommerce on Suomen suosituin verkkokauppa-alusta. Sen lisäksi WooCommercella saa tehtyä juuri sellaisen verkkokaupan kuin haluaa. Tästä syystä monet kauppiaat haluavat siirtää nykyisen verkkokauppansa WooCommerce-alustalle. Meiltä voit tilata vanhan verkkokauppasi tuotteiden ja muiden tietojen siirron WooCommerceen. Sen lisäksi voimme tehdä myös tarjouksen verkkokaupan ulkoasun rakentamisesta. Äläkä huoli, sillä nykyinen verkkokauppasi pysyy toiminnassa koko uudistamisen ajan!

WooCommerce toimii WordPress-järjestelmällä. Jos haluat nähdä tekemiämme WooCommerce-verkkokauppoja, kurkkaa tekemiämme sivustoja Sitrusmedian referenssit-sivulta.

Lue lisää: Miksi valita verkkokauppa-alustaksi WooCommerce?

Verkkokaupan siirto WooCommerceen

Hakukonemestarit-blogissa on aiemmin kirjoitettu seitsemän eri verkkokauppa-alustan siirrosta WooCommerceen:

Jos listalta ei löydy käyttämääsi verkkokauppa-alustaa, mutta haluaisit silti siirtää verkkokauppasi WooCommerceen, niin ota meihin yhteyttä.

Olemme niin luottavaisia palvelun sujuvuuteen, että annamme verkkokaupan tietojen siirrolle WooCommerceen 30 päivän rahat takaisin -hintatakuun!

Lue lisää: Netvisor integraatio WooCommerce-verkkokauppaan

Heräsikö kysyttävää?

Lähetä meille viestiä tai soita. Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.