Uuden vuoden lupauksia yrittäjille

Uuden vuoden lupauksia yrittäjille

Perinteinen uuden vuoden lupaus on liittyä kuntosalille ja laihduttaa. Yrittäjien uuden vuoden lupaukset voivat sisältää painonpudottamisen, mutta todennäköisesti ne ovat jotain ihan muuta.

Teitkö uuden vuoden lupauksia? Jos et, niin vielä ehdit! Lue uuden vuoden lupauksia yrittäjille, joista kannattaa pitää kiinni koko vuosi!

Opi uutta

On se sitten blogiartikkelien tai kirjojen lukemista, kurssi tai mitä tahansa muuta, niin aina kannattaa pyrkiä oppimaan uutta!

Lue esimerkiksi yksi kirja joka kuukausi tänä vuonna ja sinusta tulee monipuolisempi yrittäjä, mikä hyödyttää jatkossa.

Sosiaalinen media

Some ei ole poistumassa mihinkään, joten jos yrityksesi ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa, nyt olisi jo korkea aika.

Tilaa meiltä Facebook-mainonta ja teemme yrityksellesi Facebook-sivut ilmaiseksi!

Osallistu vähintään yhteen alasi tapahtumaan

Paras tapa kasvattaa yritystäsi on verkostoitua. Kannattaa siis aktiivisesti etsiä uusia tapahtumia, joihin voit osallistua. Tee lupaus, että osallistut tänä vuonna vähintään yhteen alasi tapahtumaan.

Suomen Yrittäjien tapahtumakalenteri on yksi vaihtoehto, josta voit etsiä tulevia tapahtumia.

Ole parempi ihminen

Jotta voisit olla parempi johtaja, sinun pitää ensiksi olla parempi ihminen. Aloita jo tänään!

Vietä enemmän aikaa perheen kanssa

Jos sinusta tuntui vuoden 2015 aikana, että teit liikaa töitä, pidä tänä vuonna vähintään yksi päivä viikossa täysin vapaana töistä. Vietä aikaa perheen ja kavereiden kanssa, harrasta ja tee mistä nautit.

Mikä järki on olla yrittäjä, jos et voi nauttia sen hyvistä puolista?

Uuden vuoden lupauksia yrittäjille

Delegoi ja ulkoista

Tänä vuonna keskityt siihen, mitä osaat parhaiten, ja delegoit tai ulkoistat muut tehtävät muille.

Lue 8 keinoa, joiden avulla sinusta tulee tehokkaampi yrittäjä.

Ole avoin muutokselle

Monet yrittäjät eivät pysty näkemään oman yrityksensä tai liikeidean heikkouksia, koska ovat liian lähellä. Kun joku ehdottaa muutoksia, voi olla vaikea hyväksyä oman idean epätäydellisyyttä.

Vuonna 2016 ole avoin muutokselle ja ota kaikki palaute kiitollisena vastaan. Pyydä työntekijöiltäsi, kavereilta ja perheenjäseniltä palautetta yrityksestäsi ja kuuntele, mitä heillä on sanottavana. Koskaan ei tiedä, kenellä on idea yrityksesi parantamiseen…

Paranna hakukoneoptimointia

Hakukoneoptimointia pitää jatkuvasti parantaa, jos aiot jatkossakin näkyä hakukoneissa ja saada kotisivuillesi kävijöitä hakukoneiden kautta. Tämä siitä syystä, että Google ja muut hakukoneet päivittävät algoritmejään. Hakukoneoptimointi ei ole koskaan valmis!

Jos kaikki avainsanasi eivät ole Googlen top kolmessa, tarvitset hakukoneoptimointia. Jos haluat tietää avainsanojesi sijoitukset Googlessa ja sen, että ovatko avainsanasi valittu oikein, tilaa hakukoneoptimoinnin auditointi.

Hyvää ja menestyksekästä vuotta 2016!

Heräsikö kysyttävää?

Lähetä meille viestiä tai soita. Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.