Varmuuskopiointi
|

WordPress-kotisivujen ilmainen varmuuskopiointi, World Backup Day -tarjous!

World Backup Day on maaliskuun viimeisenä päivänä vuosittain oleva teemapäivä, joka muistuttaa ihmisiä ottamaan varmuuskopiot tiedostoistaan.

Milloin sinä olet viimeksi ottanut varmuuskopiot?

Mikä on varmuuskopio?

Varmuuskopio on kopio alkuperäisistä tiedostoistasi. Se voi olla esimerkiksi kopio matkakuvistasi, sähköposteistasi, kotisivuistasi tai kotivideoistasi.

Suositeltavaa on, ettet pidä kaikkia tärkeitä tiedostojasi vain pelkästään yhdellä tietokoneellasi, vaan otat niistä kopiot ja siirrät nämä kopiot myös johonkin muualle turvaan.

Miksi ottaisit varmuuskopiot?

Tiedostojen katoaminen on yleisempää kuin luulet. Puhelimesi, joka sisältää matkakuvasi, saatetaan varastaa tai puhelin saattaa tuhoutua tai kadota. Tietokoneesi saattaa tuhoutua tai se saattaa joutua viruksen kouriin, joka tyhjentää tiedostosi.

Yksi pieni tapaturma saattaa tuhota kaikki tiedostosi, joten tee itsellesi palvelus ja ota ainakin kaikista tärkeistä tiedostoistasi varmuuskopiot!

Miten otat varmuuskopiot?

Voit ottaa varmuuskopiot tiedostoistasi esimerkiksi kopioimalla tiedostot toiselle tietokoneelle, ulkoiselle kovalevylle, USB-muistitikulle tai pilveen. Pilvipalveluista esimerkkinä Google Drive, joka kaikilla Gmail-sähköpostilaatikon luoneilla on jo valmiiksi käytössään samoilla tunnuksilla. Google Driveen saa ilmaiseksi siirrettyä 15 gigatavun verran tiedostoja.

Ilmainen WordPress-verkkosivuston varmuuskopiointi

World Backup Dayn kunniaksi tarjoamme kaikille mahdollisuuden saada WordPress-verkkosivuistaan varmuuskopio täysin ilmaiseksi!

Lähetä meille tilapäiset pääkäyttäjän tunnukset WordPress-sivustollesi ja otamme varmuuskopiot ja lähetämme ne sinulle. Varmuuskopioimme kaikki tiedostosi sekä myös tietokannan.

Jos myöhemmin kohtaat ongelmia WordPress-verkkosivustosi kanssa, voit palauttaa sivustosi varmuuskopiosta takaisin entiseen loistoonsa.

Tarjous voimassa 25.3.2019 – 5.4.2019 välisenä aikana.

Varmuuskopiointi maksaa normaalisti 10 €/kk. Ilmainen varmuuskopiointi ei sido sinua yhtään mihinkään ja voit poistaa meille luomasi väliaikaiset pääkäyttäjän tunnukset, kun olemme saaneet varmuuskopiot otettua.

Heräsikö kysyttävää?

Lähetä meille viestiä tai soita. Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.