Twitter Blue yrityksille

Twitterissä mainostavan yrityksen täytyy olla vahvistettu

Twitter lähetti mainostajille sähköpostia 21.4.2023 otsikolla ”Required Verification for Advertisers”.

Lyhyesti sanottuna viestin sisältö tarkoittaa sitä, että jatkossa kaikilla Twitterissä mainostavilla tulee olla vahvistettu tili. Tuollaisen vahvistetun tilin saa kahdella tavalla: tilaamalla Twitter Blue -lisäpalvelun tai hakeutumalla Twitter Verified Organizations -ohjelmaan.

Mikä on Twitter Blue?

Twitter Blue on maksullinen lisäpalvelu, jonka ansiosta saat Twitter-profiiliisi sinisen vahvistusmerkin ja Twitterin tarjoamia muita lisäpalveluja käyttöösi sekä mainostajia ajatellen saat myös Twitter-tilisi vahvistettua.

”Twitter Blue is an opt-in, paid subscription that adds a blue checkmark to your account and offers early access to select features, like Edit Tweet.”

Twitterin oman kuvauksen mukaan Twitter Blue -lisäpalvelu parantaa keskustelun tasoa Twitterissä:

”Twitter Blue is our premium subscription service that elevates quality conversations on Twitter.” 

Voit halutessasi lukea lisää Twitter Blue -lisäpalvelusta ja sen ominaisuuksista täältä.

Mitä Twitter Blue maksaa?

Twitter Blue hinta vaihtelee maan ja laitteen mukaan.

Twitter Bluen hinta on alkaen kahdeksan dollaria kuukaudessa tai 84 dollaria vuodessa.

Suomessa Twitter Bluen edullisin kuukausihinta on 9,92 euroa ja edullisin vuosimaksu on 104,16 euroa. iOS- ja Android-versioista täytyy pulittaa joko 11 euroa kuukausittain tai 114,99 euroa vuosittain.

Twitter Blue hinnasto Suomessa
Twitter Blue hinnasto Suomessa

Katso täältä Twitter Blue hinnat maittain.

Mikä on Twitter Verified Organizations -ohjelma?

Twitter Verified Organizations -ohjelma mahdollistaa yritysten ja viranomaisten vahvistaa tilinsä sekä linkittää toiset Twitter-tilinsä keskenään.

Kuka tahansa organisaatio, joka tilaa ”Verified Organizations” -vahvistuksen, saa profiiliinsa kultaisen vahvistusmerkin ja neliömuotoisen avatarin, paitsi viranomaiset, joilla vahvistusmerkki on vihreä ja avatar pyöreä.

Twitterin Verified Organizations -vahvistus maksaa tuhat dollaria kuukaudessa + verot. Suomessa hinta näyttäisi olevan 1178 euroa kuukaudessa ilman veroja. Sen lisäksi jokaisesta Twitter-tiliin linkitetystä alatilistä joutuu pulittamaan 62 euroa ja verot päälle.

Lue halutessasi lisää Twitterin Verified Organizations -vahvistuksesta täältä. Hae Verified Organizations -ohjelmaan täältä.

Twitterissä mainostaminen

Jos olet kiinnostunut mainostamisesta Twitterissä tai muualla sosiaalisessa mediassa, ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous! Ideoimme ja luomme teillekin toimivat mainokset.

Tarjouspyynnön lähettäminen ei maksa mitään, eikä vielä velvoita mihinkään.

Heräsikö kysyttävää?

Lähetä meille viestiä tai soita. Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.