Facebook-mainonta edullisesti
|

Facebook-mainonta ja sen hyödyt

Vaikka yritykselläsi olisikin Facebookissa tuhansia tykkääjiä, ei se tarkoita, että kaikki tykkääjäsi näkisivät yrityksesi aikajanalle kirjoittamasi viestit. Tutkimusten mukaan vain noin 5-10% Facebook-sivun tykkääjistä näkee päivityksesi.

Facebook muutti algoritmiaan alkuvuodesta ja sen takia päivitysten orgaaninen kattavuus pieneni entisestään. Jos haluat edelleen tavoittaa ihmisiä Facebookissa, tarvitset Facebook-mainontaa! Lue artikkelista Facebook-mainonnan hyödyt.

Facebook-markkinointi
Facebook-päivitysten orgaaninen kattavuus pienenee

Facebook rikkoo ennätykset

Facebookiin kirjautui maanantaina 24.8.2015 saman päivän aikana yli miljardi käyttäjää!

Facebookilla on tällä hetkellä noin 1,5 miljardia käyttäjää, ja maailmassa on suunnilleen 7,3 miljardia ihmistä. Internetiä käyttäviä ihmisiä on maailmassa uusimpien lukujen mukaan noin 3,2 miljardia ja luku kasvaa koko ajan. Siis puolet kaikista maailman internetiä käyttävistä ihmisistä ovat Facebookissa!

Facebookin käyttäjämäärät jatkavat kasvuaan ja samalla orgaaninen kattavuus pienenee, joten sinunkin yrityksesi on alettava mainostamaan Facebookissa!

Facebook-markkinointi lukuina

Facebookissa mainostaa maailmanlaajuisesti yhteensä noin kaksi miljoonaa PK-yritystä, joten jo se todistaa Facebook-mainonnan kannattavuuden.

Facebook-mainonnan klikkihinnat vaihtelevat muutamista senteistä pariin euroon. Hinta riippuu toimialasta, mainoksesta ja sen kohdistuksesta. Keskimääräinen CPC (Cost Per Click) eli klikkihinta Facebook-mainokselle on Suomessa noin 50 senttiä.

Klikkausprosentti eli CTR (Click-Through Rate) on Suomessa Facebook-mainoksissa keskimäärin 0,5%. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista tuhatta mainoksen esittämiskertaa kohden mainos saa keskimäärin 5 klikkausta.

Jos tilaat Facebook-mainonnan meiltä ja emme jostain syystä pääsisi 0,5% klikkausprosenttiin, saat rahasi takaisin! Voit siis turvallisin mielin ostaa meiltä Facebook-mainontaa. Suunnittelemme kampanjat, seuraamme ja optimoimme niitä sekä raportoimme tulokset sinulle.

Facebook-mainonnan hyödyt

Lisää liikennettä

Facebook-mainonnan avulla päivityksesi saa enemmän näkyvyyttä ja sitä kautta saat enemmän kävijöitä nettisivuillesi. Muista myös pitää huoli, että verkkosivustosi on optimoitu hyvin konvertoivaksi.

Lisää myyntiä

Tutkimusten mukaan B2C-yrityksistä 77% ja B2B-yrityksistä 43% sai uusia asiakkaita Facebookista.

Verkkokaupan omistajia saattaa kiinnostaa, että Amerikassa Facebook-mainonnan keskimääräinen ROI (Return on Investment) eli sijoitetun pääoman tuotto oli 152% ja keskimääräinen ostos 85,87$.

Lisää liidejä

Saat liidejä Facebook-mainonnan avulla jopa 80% halvemmalla kuin mitä muuten joutuisit maksamaan niistä!

Tarkka kohdentaminen

Facebook-mainonta on mahdollista kohdentaa mm. iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteiden ja koulutustason perusteella. Voit siis mainostaa esimerkiksi vain 25-35 vuotiaille korkeakoulutetuille, jotka ovat Facebook-sivujen ylläpitäjiä.

Helposti mitattavat tulokset

Facebook tarjoaa kattavat työkalut mainonnan mittaamiseen. Pystyt tarkastelemaan, miten mainoksesi on suoriutunut esimerkiksi tietyissä ikäluokissa tai tietyllä laitteella katseltuna.

Halutessasi voit myös lisätä konversio-pikselin mainoksiin, jonka avulla saat vieläkin tarkempaa tietoa mainostesi suoriutumisesta.

Lisää brändin tunnettuutta

Yritykset kilpailevat keskenään, useimmiten hinnoilla. Hintojen alennus kuitenkin huonontaa katetta. Mitä sanoisit jos voisit päihittää kilpailijasi ja vieläpä kalliimmilla hinnoilla?

Ihmiset etsivät yritystä, joka täyttää heidän tarpeensa. Tärkein tarve on tunneperäinen tarve. Asiakkaat jatkavat ostamista yritykseltäsi, jos he ovat yhteydessä brändiisi tunnetasolla. Tässä kohtaa brändin tunnettuus tulee kysymykseen.

Kukaan ei löydä yritystäsi, jos brändisi ei ole tunnettu. Facebookin avulla kasvatat brändisi tunnettuutta ja parannat asiakastyytyväisyyttä.

Amerikassa tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 80% sosiaalisen median käyttäjistä haluaa ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun Facebookin kautta.

Se on edullista!

Facebook-mainonta on edullista verrattuna muihin mainostuskanaviin. Missä muualla voit saada mainoksesi näkymään kymmenille tuhansille ihmisille vain muutamalla kympillä?

Yhteenveto

Facebook-mainonta tarvitsee jatkuvaa seuraamista, optimointia ja loistavaa sisältöä!

Facebook-päivitysten orgaaninen kattavuus on kuollut ja tarvitset Facebook-mainontaa saadaksesi markkinointipanosteluistasi rahaa takaisin.

Älä enää pähkäile mainosten kanssa, vaan anna ammattilaisten hoitaa se puolestasi. Tilaa nyt Facebook-mainonta meiltä! Äläkä huoli, jos sinulta tai yritykseltäsi ei vielä löydy Facebook-sivuja, luomme ne puolestasi.

Heräsikö kysyttävää?

Lähetä meille viestiä tai soita. Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.